Wat is Diamond Painting?

Wat is Diamond Painting?

Wanneer u Diamond Painting-foto koopt, koopt u eigenlijk een stuk werk dat is gedaan met het diamantstuk van iemand anders. Het is een spannende en leuke manier om je tijd met familie door te brengen, vooral als ze zo dichtbij zijn. Dus, wat is diamant schilderen precies?

Diamantschilderen wordt ook wel diamantborduurwerk of diamantplaat genoemd. Het is eigenlijk een nieuw hobby / sportproject, een beetje zoals het maken van een origineel schilderij op nummer. Deze terminologie verwijst naar alle codes die u op elk pakket losse diamantboren aantreft. Alles, van maten, vormen en sneden, wordt vermeld in die kleine afdrukken, waardoor het zelfs voor een beginnende “diamantschilder” gemakkelijk wordt om zijn eigen kunstwerk helemaal opnieuw te maken.

Diamant schilderen is echter niet alleen voor amateurs. Voor degenen die op zoek zijn naar een leuke en lonende nieuwe hobby, is dit misschien de perfecte voor jou. De grootste uitdaging is waarschijnlijk het vinden van de juiste afbeeldingen van kruissteekbloemen, dieren of wat je maar wilt maken. Diamantkunstenaars worden voor hun harde werk vaak beloond met een mooi afgewerkt product dat ook nog eens goed verhandelbaar is, waardoor dit een populaire optie is voor mensen op creatief gebied.

Om te beginnen heeft u de juiste benodigdheden nodig om te beginnen. De meesten beginnen met het kiezen van een basiskleurenschema dat is gebaseerd op een basisbloem of dier. Als je dat eenmaal hebt bedacht, kun je beginnen met het doorzoeken van de verschillende pakketten losse diamanten, zoals baguettes, parels en andere geslepen diamanten. Het zou een goed idee zijn om een “schone” losse diamanten kunstset van dezelfde grootte, vorm en kleur in uw huis te bewaren, zodat u, als u van gedachten verandert, daar gemakkelijk naar terug kunt gaan.

Om de foto te maken, heb je een groot stuk canvas of gespannen stof nodig, een rasterpatroon dat vooraf is gemaakt, naalden, draad, spelden en een verscheidenheid aan gereedschappen zoals onder andere een schaar en diamantboormachine. Vervolgens moet u een gat in het midden van het canvas maken, een opening voor uw naald en het gebied voor uw kruissteekontwerp. De naald die u gebruikt, moet groter zijn dan het oppervlak van het canvas, om een stevige en stabiele basis voor uw werk te hebben. U moet dan uw ontwerp op het canvas of op het raster naaien, afhankelijk van uw voorkeur. De volgende stap is gewoon wachten. Het kan een dag of twee duren voor je eerste kruissteekpoging, maar al snel zul je je eerste succes zien en goed op weg zijn om een gezonde winst te maken met je nieuwe hobby!

Om aan de slag te gaan met dit mooie tijdverdrijf, koopt u eenvoudig een hoogwaardige katoenen applicator, die u online of bij de meeste winkels met kunstbenodigdheden kunt kopen. Deze zijn niet duur en zullen het proces veel soepeler laten verlopen. Nadat je je uitrusting hebt, pak je gewoon je canvas en het voorbereide raster en begin je met het samenstellen van je kunstwerk! Een beetje oefening baart kunst, en binnenkort heb je een nieuwe passie voor deze leuke hobby!

Meer informatie … https://www.mythofasia.nl/