Beste steden om een Van Food Truck-vakantie te vieren

Beste steden om een Van Food Truck-vakantie te vieren

Als je Amsterdam bezoekt, wil je zeker een van de restaurants uitproberen die een uitstekende indruk maken bij de lokale bevolking, vooral als het een foodtruck is waar je van houdt. De Truck is de meest bekende hiervan, en we geven wat aanbevelingen over waar je hem vandaan kunt halen. In dit artikel kun je alle toplocaties van de Truck bezoeken.

De beste foodtruck te huur vind je in de Oude Wijk, bij Fethi Dam, waar je heerlijk kunt lunchen of dineren met vrienden en familie. De foodtruck heeft zijn eigen, unieke smaak, die je ontdekt terwijl je geniet van de zoetzure kipcurry, aubergine- en aardappelsalade, rundertartaar, pittige zomersalade en de romige kokossoep. Als dessert kunt u hun ijscoupe of chocoladevlaai proberen. Ze serveren drankjes zoals de door Van Gogh ge├»nspireerde punch en hun eigen merk “Zlats”. Je kunt ook een van hun specialiteiten proberen, zoals hun rode wijn met lamsstoofpot, of de heerlijke bietensoep met rundvlees, gerst en kaas.

Misschien wil je ook eens het verschillende alles van Amsterdam proberen, dan is de Truck de plek voor hen. Hun alles is er in alle soorten en maten, waardoor je gemakkelijk degene kunt vinden die het beste bij je past. Een van hun alles dat de meeste toeristen zeker zouden willen proberen, is hun altijd bij de laatste nacht, wat letterlijk vertaalt naar ‘helemaal drankdag’. Dit is een speciale avond die je niet wilt missen, vooral omdat je wordt getrakteerd op allerlei lekkere alcoholische dranken, en de mooie vrouwen die de toonbank zullen bemannen zullen je deze avond zeker herinneren.

Als je op zoek bent naar geweldige gerechten uit het Land van Lood, dan moet je naar de hut al oude in Maastricht. Het is eigenlijk niet alleen een restaurant maar ook een pub waar je bier kunt drinken en snacks kunt eten zoals pizza en patat. De hut is een geweldige plek om tot rust te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de geweldige sfeer. Je kunt ook terecht voor de geweldige lunch die ze elke dag aanbieden, wat in feite een buffet is met gerechten uit verschillende restaurants. Bij de Foodtruck Huur kan je voor een lage prijs heerlijk eten en zelfs nog even blijven als je wilt.

Houd je meer van de stad, dan moet je zeker een bezoek brengen aan het zeer bekende Vondelpark. Er zijn verschillende bars in dit park, waar u tijdens uw hele verblijf heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de prachtige natuur om u heen. Er zijn tal van toeristische gebouwen en gebouwen die tot de lokale industrie behoren. Als je je verblijf in Amsterdam wilt vieren, ga dan naar het Vondelpark en vier Amsterdam Fest. Het is een van de grootste openbare festivals van de stad en er zijn door de week veel evenementen in de stad, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt inhalen.

Last but not least moet je zeker een show bijwonen op het Maastrichtplein. Het heeft een openluchtmarkt met tonnen voedselverkopers en caf├ęs. Je kunt ook terecht voor het ongelooflijke waterpark Zeehelden, dat zich buiten het stadscentrum bevindt. Er zijn ook vele andere pretparken, musea en bezienswaardigheden op het Maastrichtplein, waardoor het een van de beste steden is om je vakantie te vieren met een bestelwagen foodtrucks.

Kijk voor meer informatie op https://www.toettoetfood.nl/