WordPress en rimpelprotocol

WordPress en rimpelprotocol

Wanneer de meeste mensen aan digitale valuta denken, denken ze aan een valuta die door banken wordt gebruikt. XRP’s kunnen echter ook worden gebruikt door niet-banken en online verkopers. Digitale valuta’s worden steeds populairder, vooral vanwege hun vermogen om lagere kosten te hanteren voor zowel verkopers als kopers. Blijf lezen om meer te weten te komen over digitale valuta’s en hoe ze u kunnen helpen geld te verdienen.

Allereerst, wat is XRP? XRP staat voor X rimpeltransactie.

Rimpel is een wiskundige term die een potentieel aantal mogelijke overdrachten tussen valuta’s in een netwerk beschrijft. XRP’s zijn vergelijkbaar met de transactiekosten, die ook X-ripple-transacties zijn.

Het mooie van rimpel is dat het gebaseerd is op wiskunde, niet op een persoon of een regering. Het hele idee achter Ripple is dat een slim contract een nieuwe virtuele valuta op internet zou kunnen creƫren. Wanneer dit gebeurt, vindt de overdracht van de valuta plaats via een elektronisch overboekingsnetwerk (ETC). Een voorbeeld hiervan is een WordPress-blog met een escrow-account. Wanneer een koper een blog op WordPress plaatst met een link naar zijn product en een geldwaarde, wordt een slim contract gemaakt en zodra het bericht is goedgekeurd, kan de verkoper zijn bitcoins rechtstreeks naar de geblokkeerde rekening van de verkoper overboeken. Deze transactie is direct en wordt gedaan zonder enige vorm van commissie of wisselkoersverhogingen.

Aan de andere kant is de WordPress-transactie een voorbeeld van een rimpeltransactie. De transactie werkt als volgt: er wordt een blogpost gemaakt met een link naar een bepaald product. Zodra het bericht is goedgekeurd, draagt de blogger zijn bitcoins rechtstreeks over naar het adres van de verkoper. De verkoper ontvangt een onmiddellijke betalingsregeling, terwijl de blogschrijver zijn belofte nakomt door in ruil een percentage van de verkoop te krijgen.

Hoewel beide voorbeelden zijn van een vorm van transactie, is het echte verschil tussen beide de onderliggende redenen voor elk.

WordPress is een blogplatform, terwijl het Ripple-protocol wordt gebruikt voor betalingsafwikkeling tussen twee handelaren op de online markt. Dus, hoe ga je over van bloggen naar betalen? Welnu, het antwoord op deze vraag ligt in een nadere beschouwing van zowel WordPress als rimpeltechnologie.

Om te begrijpen hoe WordPress en Ripple werken, is het belangrijk om te begrijpen hoe digitale valuta werkt. Digitale valuta (Xrp) is een methode om via internet voor goederen te betalen. Het beste voorbeeld van digitale valuta is geld. Digitale valuta is geen fysieke grondstof, maar een digitale entiteit die niet fysiek kan worden opgeslagen. Omdat het ongrijpbaar is, is het immuun voor verlies of schade, in tegenstelling tot goud of zilver, dat kan worden vernietigd. In tegenstelling tot goud of zilver, kan digitale valuta onmiddellijk en overal ter wereld waarde overdragen.

Vind meer informatie: https://muntjeskopen.nl/