Wat zit er in karnemelk? Nu ontdekken

Wat zit er in karnemelk? Nu ontdekken

Veel mensen gebruiken Sudo Cream en andere lotions in de hoop hun symptomen te verlichten. Er is een breed scala aan crèmes die er zijn. Sudo is een Japans merk dat al decennia wordt gebruikt om huidproblemen te verlichten. Het is een van de weinige bedrijven in Japan die natuurlijke ingrediënten gebruikt bij het maken van huidverzorgingsproducten. Als u overweegt een product te gebruiken dat is gemaakt van Japanse boomknopen, zijn hier enkele van de ingrediënten die in hun product zitten:

Zink. Dit ingrediënt is te vinden in veel crèmes, maar wordt meestal gebruikt in een product dat bedoeld is om te helpen bij een droge huid. Er zijn echter andere producten die zink gebruiken zonder extra ingrediënten aan de mix toe te voegen. De beste manier om te bepalen of een product zink bevat, is door de ingrediëntenlijst te lezen en zink op te zoeken.

Aloë Vera. Deze plant staat algemeen bekend om zijn vermogen om zonnebrand te verminderen. Dit geldt ook voor Sudo-crème. De meeste crèmes bevatten dit ingrediënt, wat goed is omdat het verzachtende effecten heeft op de huid.

Calamine. Deze verbinding is ook te vinden in sommige lotions, maar wordt meestal aangetroffen in een op zink gebaseerde butt-pack of crème. Deze verbinding werkt door roodheid en jeuk te verminderen die verband houden met de probleemgebieden van uw billen. Hoewel het werkt, wordt het meestal in hogere concentraties aangetroffen in butt-pads.

Aloë Vera. Dit is een verbinding die in een paar verschillende producten kan worden aangetroffen. Het doet wonderen bij een gevoelige huid, zoals de huid op je billen. Het wordt vaak gebruikt in een billencrème, die bovenop de vochtinbrengende crème die je gebruikt. Hoewel het plaatselijk het beste kan worden gebruikt, wordt het ook intern gebruikt, in een zetpil.

Naast deze twee zijn er nog een paar andere verbindingen die veel worden gebruikt in een paar Sudo-crèmes. Zo zijn er Sudo kokosolie crèmes, die worden gemaakt van de kokosolie die uit kokosnoten komt. En er zijn Sudo-theecrèmes, die ook worden gemaakt van groene thee-extract. Het doel is om de huidkwaliteit te verbeteren, wat op zijn beurt de bloedsomloop en het vochtgehalte zal verbeteren. Hoewel zinkzalven en andere billencrèmes op zichzelf al voordelen kunnen hebben, is de combinatie van ingrediënten zelfs nog krachtiger.

Het goede nieuws is dat het niet moeilijk is om een goede dosis zink in uw lichaam te krijgen. Er zijn veel voedingsmiddelen die het mineraal bevatten, zoals lever, eieren, zuivelproducten en noten. Om er echter het meeste uit te halen, moet u een supplement van het mineraal nemen. Op die manier krijgt het lichaam al het zink dat het nodig heeft, zonder dat het een hoop onnodige groenten of ander voedsel hoeft te eten. Hoewel anale puistjes vervelend kunnen zijn, kunnen ze ook effectief worden verholpen door een volledig natuurlijke crème te gebruiken met de juiste combinatie van ingrediënten.

Voorlopig moet je gewoon je lichaam vertrouwen. Als het zink dat je in je lichaam krijgt effectief is, zouden de anale puistjes moeten verdwijnen. Het kan even duren, maar hoe beter u uw dieet in evenwicht brengt en uzelf van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen voorziet, hoe kleiner de kans dat u opflakkeringen krijgt. Onthoud gewoon dat als uw anale puistjes ernstig zijn, u een dermatoloog moet raadplegen om ze te behandelen en te helpen voorkomen dat er meer huidproblemen optreden.

Sudocreme, zinkzalf en andere billencrème: wat zit er in?

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl