Enkele van de meest populaire industriële lampen

Enkele van de meest populaire industriële lampen

Industriële lampen zijn de belichaming van een samensmelting van modern vakmanschap en traditionele antieke elementen. Of je nu een serieuze fan bent van vintage decor of gewoon gefascineerd bent door het verleden, je zult door hun unieke schoonheid al snel een sterke voorliefde ontwikkelen voor deze prachtige lampen. Het zijn geweldige geschenken voor mensen die geobsedeerd zijn door het verleden. Ze zijn perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van lampenproductie. Zoals de naam al aangeeft, hebben ze een unieke stijl die moeilijk in zijn geheel te dupliceren is.

Age of Gold Luxury Desk Lamps – Deze lampen zijn oorspronkelijk ontworpen om plafondlampen op bureaus te vervangen. Ze werden voornamelijk gebruikt om te zorgen voor verlichting en een klein beetje decoratie. Het ontwerp is in de loop der jaren behoorlijk veranderd, maar de stijl blijft nog steeds tijdloos.

Smeedijzeren industriële lampen

– Smeedijzeren lampen zijn ontworpen voor de industriële revolutie. Ze zijn nog steeds erg populair en worden vaak door mensen thuis gebruikt.

Vintage messing industriële lamp – Deze lamp is gemaakt door Thomas Edison in 1931. Hoewel hij tegenwoordig als een verzamelobject wordt beschouwd, werd hij eigenlijk geproduceerd om een ​​vroege versie te creëren van wat we kennen als een moderne fluorescentielamp. Het werd later gebruikt als verlichtingsarmaturen in laboratoria over de hele wereld.

Industriële lampen van roestvrij staal – Veel van deze lampen werden gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er wordt aangenomen dat veel van de lampen die in die tijd werden geproduceerd, werden gemaakt met behulp van een proces dat “zonneverwarming” wordt genoemd. Dit proces maakt gebruik van een combinatie van kwik en zink als een manier om een ​​hoge temperatuur te produceren die nodig is om de gebruikte materialen te verwarmen. Dit proces is niet zo gebruikelijk als vroeger, maar het wordt tegenwoordig nog steeds als een zeer wenselijk lampontwerp beschouwd.

Er zijn enkele unieke lampontwerpen die nog steeds in gebruik zijn. De hierboven genoemde zijn er maar een paar, dus als je er een wilt vinden, kun je altijd snel op internet zoeken of je vrienden om een ​​aanbeveling vragen. Als u er lokaal geen kunt vinden, aarzel dan niet om er online een te kopen.

Het ontwerp van de lampen waar je naar kijkt, hangt af van hoeveel creativiteit je hebt bij het maken van een lamp die zowel functioneel als mooi is. In feite vind je lampen uit dezelfde tijd die in totaal verschillende stijlen en designs verkrijgbaar zijn. U kunt bijvoorbeeld een lamp vinden die eruitziet alsof hij rechtstreeks uit een thuiskantoor uit het Victoriaanse tijdperk is gehaald.

Aan de andere kant vind je misschien een lamp met een heel eenvoudig ontwerp waardoor hij er bijna oninteressant uitziet. Hoe dan ook, er is geen reden waarom u niet iets zou kunnen vinden dat u zoekt. die de stijl en uitstraling heeft die u wilt voor uw huis of kantoor. U zult zeker iets vinden dat u graag decoreert.

U kunt lampen kopen die zijn ontworpen voor verlichting. bepaalde taken zoals het verlichten van straatnaamborden, straatverlichting, benzinestations of zelfs voor veiligheidsverlichting. U kunt lampen vinden die ook om artistieke redenen zijn ontworpen, zoals lampontwerpen waarmee u een centraal punt in het midden van uw kamer kunt creëren.