3 eenvoudige autofiches om uw chipping te verbeteren

3 eenvoudige autofiches om uw chipping te verbeteren

Het opnieuw toewijzen van de cruisecontrol van uw auto zodat u de motor van uw auto zo min mogelijk energie gebruikt, wordt “car chipping” of “koppelbegrenzing” genoemd. Cruise control, ook wel ‘throttle control’ genoemd, stelt u in staat uw motor te gebruiken voor minimale aandrijfkracht die nodig is om van punt A naar punt B te komen.

Met dit in gedachten is de meest gebruikelijke methode om de cruise control opnieuw toe te wijzen sleutel uit het contactslot en wijs de functie toe via de middelste schakelaar.

Het opnieuw toewijzen van uw auto chippen kan een uitdagend proces zijn als u hier geen ervaring mee heeft. Met dat in gedachten is het belangrijk om een gerenommeerd bedrijf te kiezen dat hiervoor een volledige vergunning heeft en dat ervaring heeft met het uitvoeren van de operatie voor u. Bovendien moet het bedrijf bereid zijn om de wetenschap achter de operatie uit te leggen en alle procedures die u zullen helpen om maximale resultaten te behalen, gedetailleerd uit te leggen. Als u besluit de cruisecontrol zelf opnieuw toe te wijzen, draag dan veiligheidsvesten en informeer anderen over uw activiteit. Veiligheid staat voorop!

Een goede manier om het auto chippen van uw auto te testen, is door een goedkoop apparaat te vinden dat koppel aan uw motor toevoegt en basishandelingen van de motor uit te voeren terwijl u de “rev” -knop op uw auto ingedrukt houdt. Na een korte tijd zou u een toename van het koppel moeten zien. Dit geeft aan dat uw motor koppel kan toevoegen zonder de accu te gebruiken. Wanneer je een toename in pk’s of koppel begint te voelen, is het tijd om de “rev” -knop van je sleutel te verwijderen en de functie via de schakelaar in kaart te brengen. Houd er rekening mee dat zelfs als de toerentalgrens is bereikt en er geen energie meer hoeft te worden toegevoegd, de motor nog steeds in staat is om met een hoge acceleratiesnelheid te werken, afhankelijk van het toerental.

Een andere truc voor het auto chippen is om uw hoofdbatterij te upgraden of te vervangen. Het opnieuw toewijzen van de functie via de schakelaar zal de batterijspanning aanzienlijk verlagen. De batterij reageert en levert meer stroom na het in kaart brengen van de schakelaarwisselingen. Dit zal nog meer koppel aan de motor van uw voertuig toevoegen en zorgen voor betere chippingprestaties. Houd er rekening mee dat u bij het vervangen van batterijen ook het verversen van de olie moet vermijden, aangezien dit de prestatiemogelijkheden van de batterij kan verminderen en batterijstoringen kan veroorzaken.

Een derde idee bij het uitvoeren van prestatietrucs voor het chippen van auto’s is het uitvoeren van een superchip voor het opnieuw toewijzen van motoren. Het opnieuw toewijzen van de superchips in uw auto kan ook koppel toevoegen en hogere RPM’s mogelijk maken. De chip voor het opnieuw toewijzen van prestaties brengt uw motortoerental en gasrespons in kaart. Als je deze functies eenmaal onder de knie hebt, is het heel gemakkelijk om andere chiptrucs uit te voeren, zoals schakelen, boosten, enz …

Als u tot slot een professionele chipping-meester wilt worden, wilt u misschien een software-upgrade voor de Yamaha dvd-speler downloaden en aanschaffen. Deze software-upgrade helpt u andere technieken voor het chippen van auto’s onder de knie te krijgen, zoals boost- en drifttechnieken. Bovendien zal deze software-upgrade u ook helpen bij het maken van een goede videodemonstratie over het uitvoeren van chiptrucs voor auto’s. Deze demovideo kan vervolgens worden verzonden naar andere autoliefhebbers die ge├»nteresseerd zijn in het leren chippen van auto’s.

Klik hier voor meer informatie ChipPerformance